TIEDUSTELUT

 

Mitä on luvassa?

Hääppösten esitykset ovat vuorovaikutteisia; lauluihin pyydetään aineksia lapsilta, laulu tai pari tehdään aina kokonaan improvisoiden lasten ehdotuksista. Näin jokainen tilaisuus ja tapahtuma saa mittatilauslaulun. Usein lavalla on pieniä tanssityttöjä sekä -poikiakin.

Esitykset ovat kestoltaan 1-2 x 45 min., joskus lyhyempiäkin. Pituus sovitaan tapauskohtaisesti.

Esitysten lisäksi Hääppösten laulunteko-, improvisaatio- ja teatteri-ilmaisutyöpajat ovat mainioita ja suosittuja! Työpajan voi tilata esityksellä tai ilman.

Juonnot & teemat hoituvat! Joulun alla voimme luvata keikoille itse Joulupukinkin.

Hääppöset-orkesteri tulee riemumielin esiintymään teillekin!

Keikkatiedustelut: 03 212 2122 / Ohjelmanaiset Oy tai haapposet(at)haapposet.fi

Tekniset tiedot ja lavakartat löytyvät MEDIA-sivulta

 

Hääppöset

Miska Kajanus, kitara, mandoliini, laulu (näyttelijä-muusikko; kouluttautunut Yhdysvalloissa näyttelijäntyöhön, improvisaatioon sekä klovneriaan)

Jussi Kinnunen, basso, laulu (pitkän linjan muusikko ja säveltäjä. Mm. Wigwam, Hassisen kone, Freukkarit, Ismo Alanko Säätiö)

Kalle Ryökäs, piano, koskettimet, saha, haitari, saksofoni, (muusikko, tehnyt töitä mm. improvisaatioteatterin parissa)

Johanna Viksten, laulu (äänenä mm. Viiru ja Pesonen, Muumit, Keksijäkylän Lotta sekä Jali ja suklaatehdas -elokuvissa; sekä kymmenissä lasten tv-ohjelmissa. Pop- ja iskelmälaulujen tekstejä mm. Ipanapalle, Jore Marjarannalle, Marita Taavitsaiselle)

Veera Railio, laulu, viulu (laulun, teatterin ja musikaalien rautainen ammattilainen ja musiikki- ja laulupedagogi)

* Vierailevana tähtenä toisinaan myös Dolly "Parraton" Hääppönen eli Kaija Kärkinen tai Erica Hääppönen eli Eeppi Ursin.

 

"Ollaan käynynnä vaikka missä”

Hääppösillä on ollut esiintymisareenoina mm. Stoa-, Malmi- ja Vuotalo, Sellosali, Espoon Kulttuurikeskus, Vantaan kulttuuritalot, päiväkoteja, kouluja ja tapahtumia ympäri Etelä-Suomea sekä Hämeessä. Keväällä -09 oli lysti yhdeksän konsertin kiertue Pohjois-Savossa, tänä keväänä luvassa konsertteja Savonlinnan seutuvilla.

Yleisradion Pikku Ykkösessä kuultiin Hääppösten koko konsertti, joulukuussa Jolanda sekä Michelangelo improilivat Lasten sävelessä (YLE1). Yhtyeen ovat mm. huomioineet Vauva, Vartti, Kotiliesi, Meidän Perhe sekä Me naiset -lehdet. VALOKUVAUSPÄIVÄ-CD on ilmestynyt (Jakelu: Edel). Hääppöset musisoivat myös uusimmalla Lasten Hittiparaati 3 –julkaisulla (Edel). Hääppösten musiikkivideoita pyörii Pikku Kakkosen uudessa Musavideot-sarjassa.

 

TAKAISIN YLÖS